Interkerkelijk Recreatiewerk Holten voor de 48e seizoen van start

0

HOLTEN – Zeven weken lang leuke activiteiten op de Borkeld in Holten

Voor de 48e keer organiseert de Stichting Interkerkelijk Recreatiewerk Holten (IRK) op initiatief van de gezamenlijke kerken Holten in de zomermaanden weer het Interkerkelijk recreatiewerk. Dit alles wordt georganiseerd door en met vrijwilligers en vindt plaats in en rondom de grote tent en de recreatiekiosk op het terrein van Bungalowpark “De Lindenberg” op de Borkeld in Holten.

Tijdens de hele vakantieperiode treedt een recreatieteam namens de kerken als gastheer op voor zowel de vakantiegasten in Holten als ook voor de inwoners van Holten.

Vanaf maandagmorgen 8 juli tot en met vrijdag 23 augustus bieden we dagelijks een leuk en gezellig programma aan voor de jeugd. Iedere week stelt een nieuw team dat bestaat uit 3 of 4 jongeren een leuk weekprogramma op. In de ochtend is er een kinderprogramma, in de middag vaak sport en spel. Voor de kleuters is er aan het begin van de avond het oergezellige kleuterkwartiertje met dit jaar een speciale vriend! ’s Avonds is er voor de oudere jeugd en ouders een speurtocht, zijn er sportwedstrijden en is er een kampvuur. De programma’s worden op diverse plekken in Holten met affiches aangekondigd (winkels en campings).

Op de zondagen organiseren we een informele kerkdienst waarbij iedereen, vakantiegast of Holtenaar, van harte welkom is. Van zondag 7 juli t/m 25 augustus komen we ’s morgens om 10.30 uur in de recreatietent bij elkaar en houden we o.l.v. een voorganger een tentdienst. Elke dienst staat in het teken van een thema, opgezet door het recreatieteam van die week. Na afloop van de dienst staat natuurlijk koffie en limonade klaar en praten we gezellig nog even na.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken en maak kennis met een dienst in de buitenlucht, waarbij de sfeer ongedwongen is..

Meer informatie kun je vinden op onze vernieuwde website: http://www.ikr-holten.nl

Tot ziens op de Borkeld

Commissie Interkerkelijk Recreatiewerk

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.