Holtense Industrie Groep past eigen naam aan

0

HOLTEN – De Holtense Industrie Groep gaat haar naam veranderen in Werkgeversvereniging HIG.

De reden voor deze naamswijziging is dat de aangesloten leden van de HIG allen werkgevers zijn maar niet allen werkzaam zijn in de industriële sector. Daarnaast willen ze met de naam aangeven dat de Werkgeversvereniging HIG zich wil inzetten voor de belangen van de werkgevers in Holten.

Verder werd tijdens de algemene ledenvergadering het bestuur in een nieuwe samenstelling gekozen. De vacature van Udema is ingevuld door Erik Huzen van AD Autobedrijf Erik Huzen in Holten. Nico van Esmond van Van Esmond BV Management & Communicatie is formeel gekozen tot tweede secretaris van de Werkgeversvereniging HIG.

De bestuurssamenstelling is nu als volgt: Jan Peter Müller voorzitter, Müller Fresh Foods Logistics; Wim Jansen vice-voorzitter, Bemei; Han Leemhuis eerste secretaris, Aebi Schmidt Nederland BV; Nico van Esmond tweede secretaris, Van Esmond BV Management & Communicatie; Michel Boersma lid algemeen bestuur, Esprit Planontwikkeling; Erik Huzen lid algemeen bestuur, AD Autobedrijf Erik Huzen; Henk Pinkert lid algemeen bestuur, Bouwbedrijf Pinkert BV.
(bron west ywente)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.