HMV najaarsconcert 2009

0

HOLTEN – Op zaterdag 7 november geeft de Holtense Muziekvereniging H.M.V. haar jaarlijkse najaarsconcert in sporthal ’t Mossink. 

Het thema van dit jaar is “Fantasie en sprookjes”. Het orkest en de drumband zullen u meenemen in een wereld van fantasierijke klanken. Met het stuk ‘Land of Legends’ van Andreas Ludwig Schulte zult u zich in Middeleeuwse sferen wanen. In dit stuk nemen wij u mee naar een kasteel waar een oude tovenaar woont. Niemand weet wat de tovenaar precies doet, maar duidelijk is wel dat hij zich met magische dingen bezighoudt… Ook muziek van het sprookje “Rapunzel” komt voorbij, evenals muziek uit de film “Floris”. Tevens zal er muziek uit de bekende films Harry Potter en Aladdin gespeeld worden. Ook de majorettes zullen laten zien waar zij afgelopen maanden op geoefend hebben.

De drumband gaat op 14 november op concours in Beilen. Zij gebruiken het Najaarsconcert als try-out om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten voor deze belangrijke dag. Ook de majorettes zullen optreden.

Heeft u zin in een avond vol met fantasie en sprookjes? Dan bent u op 7 november om 20:00 uur welkom in sporthal ’t Mossink! Entree is € 5,- voor volwassenen en € 3,- voor kinderen tot 12 jaar  

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.