Het leefbare platteland?!

0
HOLTEN – De VVD Rijssen-Holten organiseert op woensdag 26 februari een discussie-avond over de leefbaarheid op het platteland. Vanaf half acht \’s avonds gaan de deuren open van het Kulturhûs in Dijkerhoek.
 
De economie, de werkgelegenheid, de scholen, de winkels, het openbare vervoer zijn gezamenlijk belangrijke ingrediënten die van invloed zijn op de gezelligheid, de saamhorigheid of kortweg: de leefbaarheid van het platteland. Grote stadsproblemen zijn er minder maar welke trends komen er wel op ons af? Ook in Rijssen-Holten moeten we hierover nadenken en handelen; of we willen of niet. De toekomst komt steeds dichterbij en uw stem bepaalt de richting! 
 
Het programma wordt verzorgd door drie sprekers. Na de koffie zal begonnen worden door Anton Bosch, voorzitter van de Overijsselse Vereniging van Kleine Kernen (OVKK), die een overzicht zal geven van de diverse actuele thema\’s. Pieter Schipper, Holtenaar en lid van Provinciale Staten zal een serie praktische, statistische wetenswaardigheden en trends over het platteland vertellen. Ten slotte zal Jan Kevelam, raadslid van de VVD, ingaan op enkele Rijssen-Holtense actualiteiten in de buitengebieden. Plattelandswoning, karakteristieke woningen en sloopregelingen zullen worden besproken.
 
U bent van harte uitgenodigd om aan deze avond deel te nemen en van gedachten te wisselen over de leefbaarheid van het platteland!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer