Het Glazen Café in Holten!

0

HOLTEN – In Holten zal er, van 21 t/m 24 december 2011, een heus Glazen Café verrijzen. Het is een actie die door Serious Request van 3FM wordt ondersteunt. In het Holtense Kulturhus wordt voor de eerste keer deze actie georganiseerd door Rolph Markvoort in samenwerking met een aantal Holtense DJ’s en vrijwilligers.

De basis van de landelijke actie Serious Request en Het Glazen Café is hetzelfde: luisteraars kunnen tegen betaling hun favoriete nummer aanvragen, om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis. De Holtense DJ’s maken 4 dagen lang radio en zullen te beluisteren zijn via de ether en op internet. Ralph Markvoort, één van de drijvende krachten achter het Glazen Café: “We zijn druk in voorbereiding en hebben het programma in grote lijnen vastgesteld.”

Het Glazen Café is op zoek naar sponsoren en/of een ieder die bij kan dragen met een leuke actie! Te denken valt aan bv basisscholen die geld in gaan zamelen of een ludieke voetbalwedstrijd waarbij geld wordt ingeleverd. Tijdens de 4 dagen glazen cafe is er veel ruimte voor inbreng van derden.

Ralph Markvoort: “Alleen met de DJ’s lukt het niet! Op de zaterdag zal er een live evenement plaatsvinden op het Smidsbelt m.m.v. de Holtense band NIX, Edwin van Hoevelaak.e.a. Het succes hangt volledig af van de inbreng van Holtenaren, bedrijven, scholen, verenigingen en b.v. de vele clubjes die Holten rijk is. Pas als dit het geval is kan het uiteindelijk een heel mooi initiatief worden…

Wilt u meer informatie of wilt u het Glazen Café ondersteunen via sponsoring? Kijk op http://www.glazencafeholten.nl of via [email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.