Bedrijven gezocht voor de Holtense Roefeldag

0

HOLTEN – Op woensdag 25 april 2012 staat de jaarlijkse Roefeldag weer gepland. Afgelopen jaar heeft het Roefelcomité, nadat het in 2010 was afgeblazen, zich weer voor de volle 100% ingezet, en Roefeldag 2011 was weer een groot succes!

Al enkele jaren organiseert het Sociaal Cultureel Werk de Roefeldag, een middag waarop de jeugd de kans krijgt om eens een kijkje te nemen achter de schermen van het bedrijfsleven. Voor de kinderen van de bovenbouw is dit een leuke kans om iets meer te weten te komen over de grote-mensen-wereld en hun eventuele interesse voor hun latere beroepskeuze. Bedrijven die al eerder hebben meegedaan weten hoeveel plezier ze de kinderen hiermee doen.

De roefelgroepjes bestaan uit vier tot zes kinderen, elk groepje heeft minimaal 1 begeleider. De meeste bedrijven ontvangen 2 groepjes; het eerste groepje om 14.00 uur en het tweede groepje om 15.00 uur. De bedrijven en organisaties hebben zeer uiteenlopende programma’s. De één verzorgt een rondleiding en de ander zet de kinderen aan het werk. Alles om een goede indruk te krijgen van het wel en wee van de organisatie.

Het Roefelcomité is inmiddels weer enthousiast begonnen met de voorbereidingen van de Roefeldag 2012. Zij hoopt dan ook op enthousiaste en veel medewerking vanuit de bedrijven en organisaties. Bedrijven die aan de roefeldag mee willen werken en wel een groepje kinderen willen ontvangen kunnen zich aanmelden bij het Sociaal Cultureel Werk, locatie Kulturhus, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55. Of mail naar [email protected]. Met uw aanmelding en medewerking maakt u niet alleen het Roefelcomité blij, maar ook de kinderen die zich verheugen op een kijkje in uw bedrijf!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.