Heeft uw vakantiegeld al een bestemming?

0

HOLTEN – Regelmatig krijgt Anita van der Meer de vraag; “maar wat doe je dan precies”? Anita’s Reisadvies aan Huis is een mobiel reisburo, die alle diensten en service kan bieden, die u destijds ook geboden werden door het voormalige Globe Reisburo. Het enigste verschil is, dat Anita bij U langskomt! Voor de rest is er geen verschil met een ‘stenen reisburo’.

“Ik bied u een breed aanbod van de Duitse touroperators, die veelal een voordeliger en ruimer aanbod hebben ongeacht de bestemming en vervoerssoort. Uiteraard kan ik u ook de Nederlandse touroperators zoals Oad Bus, Holland International, Vrij Uit en Eurocamp aanbieden alsmede het reserveren van parkeerplaatsen op diverse luchthavens, verzekeringen, excursie’s, losse hotelovernachtingen, losse vliegtickets etc.” aldus Anita van der Meer.

Binnenkort ontvangt u uw vakantiegeld en heeft u hiervoor nog geen reisbestemming gevonden, laat het Anita weten en zij kom bij u langs. “U betaalt pas als u boekt, dus alles is geheel vrijblijvend! Eén contactpersoon die alles voor u regelt en altijd bereikbaar is? Daarvoor moet u bij Anita’s Reisadvies aan Huis zijn. Ik ben woonachtig in Holten dus ben zo bij u thuis. Liever toch niet bij u thuis? Dan nodig ik u van harte uit bij mijn ‘kantoor” in het Holtens Ondernemershus (Rabobank-pand)”.

Anita is te bereiken op [email protected] of per telefoon: 06-13412539

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer