Kampioenen MD1 met luxe Limo’s naar een uitwedstrijd

0

HOLTEN – Op zaterdag 9 mei 2015 kwamen er op het sportpark het Vletgoor in Holten 2 enorme Limo’s voorrijden, een witte en een zwarte. Keurig geklede chauffeurs nodigden de dames en begeleiding van Blauw Wit MB1 uit plaats te nemen en werden ze als ware rock sterren naar de uitwedstrijd tegen HHC in Hardenberg gereden. Op de snelweg probeerde het passerende verkeer door de geblindeerde ruiten te kijken om te zien welke enorme wereldsterren er op deze manier achter elkaar over de snelweg werden vervoerd.

Aangekomen in Hardenberg draaiden de chauffeurs hun enorme gevaartes de parkeerplaats van HHC op. Een team met F’jes, die speelden op het veld naast de parkeerplaats, hadden plotseling geen oog meer voor de bal en lieten hun wedstrijd in de steek. Ze keken vanaf de afrastering om het veld alleen nog maar wie er nu uit deze 2 luxe karren zouden stappen.

Tegen HHC MB2 werd de wedstrijd gewonnen met 0-7! Daarna werd er in een recordtempo gedoucht, aangekleed, opgemaakt, haren gestyled (het kan dus wel he dames!!) en kon begonnen worden aan de terug weg. Inmiddels was de zwarte Limo wegens een andere rit weg en werd deze vervangen door een knalroze exemplaar. Ook de terugweg deed de nekken van de voorbijgangers kraken om een glimp op de vangen van deze auto’s en hun inzittenden.

In Holten aangekomen werd nog even gestopt bij garage Stukker aan de Oranjestraat 30 voor een foto moment en daarna verder, dwars over de Smidsbelt naar het Vletgoor. Hier stonden vele nieuwsgierigen de dames op te wachten en klikten de fotocamera’s onophoudelijk.

Al met al een onvergetelijke ervaring voor MB1. Teun Stukker kan bij de dames natuurlijk niet meer stuk en het gezegde “Een man een man, een woord een woord” is voor Teun zeker van toepassing. HULDE!!

Teun, nogmaals bedankt voor het regelen van dit luxueuze vervoer en dit zal zeker de motivatie voor de meiden om nog een keer het kampioenschap te gaan behalen versterken.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer