Groots Sinterklaasfeest met kleurwedstrijd

ESPELO – Zaterdag 3 december is het vanaf 13:30 uur gróót feest bij Kinderboerderij Dondertman! Want niemand minder dan de goede Sint met een aantal van zijn Zwarte Pieten maakt dan zijn opwachting op de boerderij.
Speciaal voor deze gelegenheid wordt alleen die middag geen toegang gevraagd, maar geldt voor enkele programma-onderdelen wel een bescheiden vergoeding. Sint hoopt dat hij die middag samen met heel veel kinderen een gaaf feestje kan gaan bouwen! Voorafgaand aan het spektakel heeft Dondertman een kleurwedstrijd naar leeftijd uitgeschreven. Kleurplaten kunnen worden opgehaald in het Boshuus aan de Meester Bosweg of gedownload van http://www.kb-dondertman.nl

Op het programma staan allereerst een aantal leuke activiteiten. Zo is Ballonnenpiet aanwezig, die maar wat graag te gekke ballonfiguren in elkaar draait voor kinderen. Kosten zijn daar niet aan verbonden. Maar er zijn nog veel meer activiteiten, zoals het maken van een vogelcupcake, een verrukkelijke snoepketting rijgen, pepernoten sjoelen, ponyritjes of je als schoorsteenpiet laten schminken. En voor wie wil zijn er ook nog wat leuke spelletjes.

Prijsuitreiking
Als Sinterklaas binnen en toegezongen is, is natuurlijk aan hem de eer de prijswinnaars van de kleurwedstrijd naar voren te halen en hun creativiteit te belonen met een leuke prijs. Daarna gaat het gezelschap richting knuffelhuis en mogen kinderen bij hem op schoot voor een onvergetelijk plaatje! En wie wil mag er een leuk knuffelkonijntje bij zetten!

Reacties zijn gesloten.