Schoolhandbaltoernooi 2016

HOLTEN – Voor dat je het weet was het al weer zover, het jaarlijks terugkerende schoolhandbaltoernooi!!
26 oktober werd er weer enthousiast geoefend onder de professionele leiding van Erica Meijerman en een aantal dames van de handbal vereniging. Er werd gestart met een originele warming-up, gevolgd door een aantal zinvolle oefeningen. De training werd afgesloten met een wedstijdje waarin de puntjes nog even op de i werden gezet.

2 november was de eerste wedstrijdmiddag waarin het eerste gedeelte van de poule wedstrijden gespeeld werden. De tribune was goed gevuld met enthousiaste supporters die hebben genoten van spannende en sportieve wedstrijden.
Op 9 november werden de laatste wedstrijden van de poules gespeeld, wedstrijden waarin met 100% inzet “gevochten” werd voor de punten, wat resulteerde in onderstaande uitslagen.

Bij de meisjes eindigde 3 teams op dezelfde plaats. Vervolgens is naar de doelsaldo’s gekeken wat de volgende uitslag opleverde; 1- Holterenk (gemengd), 2- Haarschool, 3-Dijkerhoek(gemengd),
4- Regenboog. De bloedstollende finale werd uiteindelijk gewonnen door de Holterenk!
Bij de jongens was de uitslag; 1- Haarschool, 2-Dijkerhoek, 3-RegenboogA, 4-RegenboogB.
De finale werd, na een spannende strijd gewonnen door de Haarschool!
De sportiviteitsprijs ging dit jaar, dik verdiend naar de Regenboog!
Ook dit jaar kunnen we weer terug kijken op een spannend, sportief en gezellig handbaltoernooi.
Scheidsrechters, beheerders, begeleiders en natuurlijk alle spelers en speelsters, bedankt voor jullie inzet. Zonder jullie was dit TOP toernooi niet mogelijk geweest!

Reacties zijn gesloten.