Gratis kleedjesmarkt bij Dondertman

0

HOLTEN/ESPELO – Zaterdag 30 juni biedt Kinderboerderij Dondertman kinderen tot 12 jaar een aantrekkelijke kans om nog een zakcentje voor de vakantie bij te verdienen.

Tussen 13.00 en 17.00 uur is er op het ruime terras bij het Boshuus voor het eerst een gezellige Kinderfair. Naast slechts enkele standhouders krijgen de jeugdige marktlieden in navolging van Koninginnedag de gelegenheid om allerhande spullen vanaf kleedjes aan de man te brengen.

Een uitgelezen kans om nog eens in huis op zoek te gaan naar nog goede en bruikbare spullen of kinderboeken. Wie weet ook een onverwacht leuke aanvulling op het bedrag dat gespaard wordt voor een lang gekoesterde wens!

Er gelden wel enkele regels: vooraf opgeven is verplicht en vol is vol. De deelname is gratis en staat open voor kinderen t/m 12 jaar (basisschool). Kleden dienen zelf te worden meegenomen en verkoop van eten en drinken is niet toegestaan. Muziek maken daarentegen is welkom, deelnemers worden geacht hun plek na afloop netjes op te ruimen en ook geen spullen achter te laten. Meer informatie en opgave: t 0548-361169 of e [email protected]

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer