Gezamenlijke barbecue zeer geslaagd

1

HOLTEN – Afgelopen zaterdag vond de barbecue van de gezamenlijke kerken in Holten plaats.

Dit evenement werd voor het tweede jaar op rij georganiseerd. Ruim honderd personen, jong en oud, hadden zich voor de barbecue opgegeven. Naast de kandelaar was een gezellig terras ingericht en binnen stonden de tafels met vlees, salades en stokbrood klaar. De drank werd verzorgd door de kosters.

Na de openingsspeech van Jan Tromop volgde Anton Bronsvoort met de presentatie van zijn eerst uitgegeven boek ‘Operatie Berk en andere fietsavonturen’. In dit boek worden de verschillende fietsavonturen van Anton en Tonny Schutte beschreven, waaronder de tocht van Tsjernobyl naar Nederland. Na een korte inleiding overhandigde Anton het eerste exemplaar aan zijn fietsmaat Tonny.

Na de presentatie volgde de barbecue. Tijdens de barbecue werd er gedraaid aan het Rad van Fortuin. Er waren prijzen beschikbaar gesteld door Keurslager Brands, Wedda Drogisterij en EP van Bruggen uit Holten. Gepresenteerd door ‘Harry Fortuin’ waagden jong en oud zijn of haar geluk.

Na aftrek van de kosten gaat de opbrengst van zowel het Rad van Fortuin als het boekje ‘Operatie Berk’ naar de Stichting Hulp aan Tsjernobylkinderen Holten.

Al met al een zeer geslaagde barbecue die zeker een vervolg zal krijgen volgend jaar.

Het boek ‘Operatie Berk en andere fietsavonturen’ is te koop voor 10 euro en is te bestellen bij Anton Bronsvoort: [email protected]

1 reactie
  1. Tonnie Beldman zegt

    BBQ weer zeer geslaagd. Bedankt organisatie voor al het regelen.
    Tonnie

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer