Geslaagd mixtoernooi voor Blauw Wit en Holten

HOLTEN – Dinsdag 20 oktober werd er bij Blauw Wit op het sportpark ’t Vletgoor het mixtoernooi voor de C&D jeugd van Blauw Wit en Holten georganiseerd. Vorig jaar nog alleen voor de jeugd van Blauw Wit maar dit jaar voor het eerst samen met de spelers en speelsters van Holten.

Bijna alle spelers waren op tijd aanwezig om samen in een gemixt team lekker in de vakantie te komen voetballen. Er werd gespeeld in een poulesysteem met 4 teams per poule waarbij de teams gemixt waren en er spelers van Holten en Blauw Wit samen speelden. Om 13:30 uur werden de eerste wedstrijden gespeeld en je zag dat de wedstrijden gelijk opgingen. Er waren veel leuke wedstrijden en er was vooral plezier onder elkaar.

Nadat de 1e poules waren afgelopen was er om 14:15 pauze, in de kantine was voor wat te drinken en wat lekkers geregeld voor alle spelers en vrijwilligers. De organisatie rekende snel de eindstand uit van de 1e poule waardoor er na de pauze nog een keer werd gespeeld met de nummer 1 en 2 van beide poules en de nummer 3 en 4 van beide poules.
Om 14:30 uur werden de 1e wedstrijden weer gespeeld en ook bij deze wedstrijden zag je weer dat de spelers veel plezier met elkaar hadden en samen goed konden voetballen. Maar na de 3 wedstrijden heb je natuurlijk een winnaar nodig. Dit jaar is dat geworden: Ajax. Hierin speelden van Holten: Nick Meuleman, Dion Reusink, Martijn van der Werken en Dylan Schuppert. De spelers van Blauw Wit waren: Nathan Hofman, Dunja Spijker, Thom Huzen, Floor Haan en Igor Dijkstra.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer