GB stelt kandidatenlijst vast

0

HOLTEN – Woensdagavond, 13 november j.l., hebben de leden van Gemeentebelang Rijssen-Holten de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezing vastgesteld. Unaniem werd de door het bestuur voorgestelde kandidatenlijst geaccepteerd.

Jan Aanstoot is (wederom) als lijsttrekker gekozen. Jan (56) is manager technische ondersteuning bij waterschap Rijn en IJssel en woont in Holten. Tweede is Wim Muller (66). Wim is werkzaam geweest in management functies bij AC- restaurant Holten en bij La Place restaurants en woont in Rijssen. Deze raadsperiode is hij commissie- en schaduwraadslid. Op nummer 3 staat Annie Kuiper-Ruitenberg uit de buurtschap De Lichtenberg. Annie (64) was voorheen werkzaam in diverse administratieve functies en geniet nu van prépensioen. Zij is raadslid sinds 2009. Ook vervult zij het fractiesecretariaat van Gemeentebelang. Op de 4e plek kozen de leden Jan Beunk (46) uit Rijssen. Jan is ondernemer en woont in Rijssen. Hij was eerder commissie- en schaduwraadslid. Op nummer 5 staat de 2e vrouwelijke kandidaat, José Koopman-Pluijgers (51). José is woonachtig in Dijkerhoek en is van beroep pedicure.

Met deze top 5 hebben de leden gekozen voor een mix van ervaring, kennis, enthousiasme en betrokkenheid. Voormalig fractievoorzitter Ab Hofhuis trekt zich om leeftijds- en gezondheidsredenen terug uit de actieve politiek. Huidig raadslid Arie Nijkamp kiest niet voor een 3e termijn. In verband met drukke werkzaamheden in zijn bedrijf ziet hij ook af van een actieve rol in de politiek. Beide blijven echter Gemeentebelang steunen als lijstduwers. De overige kandidaten op de lijst zijn terug te vinden op de site: http://www.gb-rijssen-holten.nl. Tijdens de vergadering werd ook de aftrap gegeven voor de komende campagne. Als thema is gekozen voor de leus: “Gemeentebelang: Ieders belang.” In de vergadering werd het concept GB partijprogramma 2014 – 2018 toegelicht en bediscussieerd. De reacties en suggesties van de leden worden de komende weken verwerkt waarna de publicatie van de definitieve versie volgt.  

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer