Mintonette B2 officieel kampioen 3e klasse

0

HOLTEN – Vrijdagavond 15 november konden de Holtense meiden B2 van volleybalvereniging Mintonette kampioen worden in de 1e helft van de competitie 2013-1014. Voorwaarde was wel dat er met 4-0 gewonnen moest worden van Elite/Dynamo meisjes B uit Neede. De wedstrijd begon prima en door goed te blijven kijken naar de bal werd deze set  vrij gemakkelijk gewonnen. Setstand 25-13.

De tweede set was eigenlijk een kopie van de eerste set maar er werd af en toe te weinig bewogen zodat het spel er een beetje statisch uit zag. Wat wel goed ging was de en het 3x overspelen. Setstand 25-16. In de derde set kwamen de Holtense meiden niet in gevaar maar er werden wat meer foutjes gemaakt. Door elkaar te stimuleren goed samen te blijven spelen en rustig te blijven, werd de derde set met 25-18 afgesloten.

Om het kampioenschap veilig te stellen moesten de meiden nog 1 set winnen. Deze set was een service set, want er werd zeer goed geserveerd zodat de tegenstander moeite had om een goede pass te leveren waardoor er geen goede aanval kon worden gecreëerd. De volleybalmeiden uit Holten stoomden met 25-7 over de tegenstander heen en lieten zien dat ze eigenlijk niet in de derde klasse thuis horen. Met nog 2 wedstrijden te gaan kunnen ze niet meer worden ingehaald. In de 2e helft van de competitie 2013-2014 komt meiden B2 in de tweede klasse uit.

Het kampioenschap wordt gevierd na de laatste thuiswedstrijd op vrijdag 13 december a.s. De wedstrijd in sporthal ’t Mossink begint dan om 19.30 uur en toeschouwers zijn van harte welkom om dit feestje samen met de meiden te vieren.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer