Ga toch fietsen !!

0

HOLTEN – Nou dat komt goed uit, op zondag 20 juli a.s. organiseert MAC “de Holterberg”  weer haar jaarlijkse vakantie-fietstocht, dus allemaal op de pedalen.
Het is een recreatieve fietstocht (ouderwets via route-beschrijving) voor iedereen, jong en oud, zowel voor leden als niet-leden. De route gaat over rustige en goed berijdbare binnenwegen en mooie fietspaden.
In de loop der jaren heeft de vakantie-fietstocht een vaste plaats verworven op de volle MAC-agenda, zodoende betreft het dit jaar de 26e editie en gezien de belangstelling (al naar gelang de weersomstandigheden) in voorgaande jaren is het evenement nog steeds springlevend.

De route van ruim 40 km, gaat dit jaar in zuid-oostelijke richting. Vanaf ’t Stuurhuus gaat het via het Markelosebroek en het Stokkumerbroek, richting Diepenheim om daarna via Stokkum, Bovenberg en de Borkeld, wellicht moe maar beslist voldaan, weer bij ’t stuurhuus te arriveren.
Onderweg zijn weer de gebruikelijke stops: na plm. 10 km de koffie-stop, halverwege de rit een stop met ’broodje gezond’ en tenslotte op plm. 30 km een ‘theepauze’; voor de inwendige mens wordt dus goed gezorgd.
Er kan gestart worden tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf het MAC-clubhuis ’t Stuurhuus, Beusebergerweg 37 te Holten (tel. 0548-364716), alwaar ook de finish is.
PS. Bij eventuele pech onder weg zorgt onze ‘servicedienst’ voor hulp!
En dat alles voor een bedrag van slechts  € 4,00 p.p. (all in).

Inlichtingen:     Mannes Stegeman, tel. 0548 – 72 35 50 of  
    Ep Krikkink, tel 0572 – 32 12 30.  
    
Voor de laatste gegevens kunt u terecht op onze internetsite http://www.macdeholterberg.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer