Frans Noordam lijsstrekker VVD Rijssen-Holten

0

HOLTEN – Woensdagavond 20 november jl. hebben de leden van de VVD Rijssen-Holten in een goed bezochte vergadering in de Poort van Twente in Rijssen, de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Met grote meerderheid werd de door het Bestuur voorgestelde kandidatenlijst vastgesteld.

De VVD Rijssen-Holten is buitengewoon verheugd over het feit dat er drie jonge enthousiaste nieuwkomers bij de eerste zes op de lijst staan. Frans Noordam (61 jaar) is als lijsttrekker gekozen. Frans is sinds 2002 als zelfstandig adviseur werkzaam voor het MKB in de regio. Hij was van 1991 – 2000 algemeen directeur van ENKCO te Holten. Frans is geen onbekende en zit al 12 jaar in de schaduwfractie en raadscommissies. Deze raadsperiode is hij commissie- en schaduwraadslid. Naast zijn politieke betrokkenheid heeft Frans zich ook op andere terreinen ingezet, zo was hij jarenlang bestuurslid van scholengemeenschap de Waerdenborch en is hij ere voorzitter van de Holtense Industrie Groep waarvan hij ruim 12 jaar voorzitter was.

Tweede is Jan Kevelam (58 jaar), thans fractievoorzitter. Vanaf 1979 werkzaam als bedrijfsadviseur in de landbouw en de laatste 10 jaar docent veehouderij. Daarnaast meer dan 30 jaar actief in de (lokale) politiek voor de VVD. Op eigen verzoek neemt Jan plaats 2 in.

Derde is Roel Smelt (65 jaar). Roel is geen onbekende in Rijssen. Tot vorig jaar had hij een eigen fotozaak in het centrum van Rijssen, tevens is Roel jarenlang voorzitter geweest van de winkeliersvereniging Habi, afgelopen jaren was Roel bestuurslid van de VVV. Roel is raadslid.

Op nummer 4 staat Henri Stegehuis (42 jaar). Na het afstuderen is Henri in dienst getreden bij het detacheringbedrijf ICT Automatisering en is daar nog altijd werkzaam. Naast zijn politieke betrokkenheid is Henri bestuurslid van volleybalvereniging Mintonette. Deze raadsperiode is hij commissie- en schaduwraadslid.

Vijfde is Elsbeth Deijk (24 jaar) en werkt al geruime tijd mee als fractie assistente. In 2012 werkte Elsbeth bij het UWV ter Arnhem, waar zij als Beslisser Claim reguliere ww-aanvragen beoordeelde. Sinds febr. 2013 werkt Elsbeth bij het UWV in Hengelo op de internationale afdeling, waar zij ook de ww-aanvragen beoordeelt.

Op plek 6 is gekozen Henk Bakker (46 jaar). Henk is bedrijfsleider in een meubelzaak in Rijssen en is nu fractie-assistent.

Tijdens de ledenvergadering is tevens unaniem de goedkeuring uitgesproken over het verkiezingsprogramma 2014.
De complete lijst en het verkiezingsprogramma zijn binnenkort te vinden op de website http://www.vvdrijssenholten.nl.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer