Fietsen met de Motorclub

0

HOLTEN – Mede gezien de grote belangstelling in de afgelopen jaren wordt er ook dit jaar in de vakantietijd door Motor- en AutomobielClub ”de Holterberg” uit Holten weer een fietstocht georganiseerd en wel op zondag 24 juli a.s. Het is een recreatieve fietstocht (ouderwets via route-beschrijving) voor iedereen, jong en oud, zowel voor leden als niet-leden. De route gaat over rustige en goed berijdbare binnenwegen en mooie fietspaden.

De route, ruim 40 km, gaat dit jaar in westelijke richting: via Loo-Bathmen en Bathmen naar de lunch-stop aan het Overijssels Kanaal op de Zandbelt. Van daaruit via omgeving Lettele/Okkenbroek richting Apenhuizen en over het Holterbroek weer terug naar het MAC-clubhuis ’t Stuurhuus.

Onderweg zijn weer de gebruikelijke stops: na plm. 10 km de koffie-stop, halverwege de rit een stop met ’broodje gezond’ en tenslotte op plm. 30 km een ‘theepauze’; de
knapzak hoeft dus niet mee.

Er kan gestart worden tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf het MAC-clubhuis ’t Stuurhuus, Beusebergerweg 37 te Holten (tel. 0548-364716), alwaar ook de finish is.
En dat alles voor een bedrag van slechts € 4,00 p.p. (all in).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer