Energiescan uitgevoerd bij wethouder Aanstoot

HOLTEN – Vanmorgen is Gerrit Kalvenhaar van De Woonweter langs geweest bij wethouder Jan Aanstoot. Reden: het uitvoeren van een energiescan.

Op locatie zijn thermografische foto’s gemaakt. Verder heeft Gerrit als wooncoach gesproken over mogelijke duurzaamheidsmaatregelen aan de woning en eventuele toekomstige woningaanpassingen voor het levensloopbestendig maken van de woning.

Wethouder Aanstoot: “De mogelijkheid om een scan uit te laten voeren vond ik zelf ook interessant. Het geeft straks een goed beeld waar we nog energie in kunnen steken om energie te kunnen besparen. Ook de aanvullende tips zijn zeker de moeite van het onderzoeken waard”.

Rapport met maatregelen
De thermografische foto’s worden uitgewerkt in een rapportage, waarbij ook maatregelen benoemd worden die kunnen leiden tot een hoger wooncomfort. Dit wordt besproken tijdens een volgend bezoek aan de winkel van De Woonweter. Op deze locatie kunnen namelijk ook concrete voorbeelden getoond worden.

Gratis scan
Inwoners van Rijssen-Holten kunnen nog steeds gebruik maken van het aanbod om gratis een energiescan uit te laten voeren. Hiervoor kan contact opgenomen worden met De Woonweter, [email protected] of (0548) 751 821.

Reacties zijn gesloten.