EHBO Holten start unieke opleidingsmethode

0

HOLTEN – Medio april is het zover: Als eerste in de regio gaat de Holtense EHBO vereniging een Basiscursus Eerste Hulp via E-Learning aanbieden.

Hiermee wordt gehoor gegeven aan iedereen die graag een diploma eerste hulp wenst, maar hiervoor niet 14 avonden in de lesbank plaats kan nemen.

Het overgrote deel van de cursus vindt namelijk thuis plaats. Achter uw eigen computer, via internet, kan op het moment dat het u schikt de theoretische kant van hulpverlening worden bestudeerd. U wordt hierbij op afstand begeleid door een instructeur. Deze studie wordt afgesloten met een online toets waarmee een certificaat wordt behaald.

Dit certificaat is nodig voor de volgende stap: praktijktraining. Hiervoor worden verscheidene praktijkavonden en/of dagen georganiseerd. Na vijf avonden is de kandidaat klaargestoomd voor het examen. Met het behalen van dit examen heeft u het officiële “Diploma Eerste Hulp” op zak.

De cursist krijgt toegang tot de online leeromgeving, een lesboek (bruikleen), voldoende praktijkavonden en een Oranje Kruis examen. Na het examen ontvangt de kersverse eerste hulpverlener “Hét EHBO boek” cadeau, een mooi naslagwerk uitgegeven door de Koninklijke Vereniging EHBO. De cursus kost €185,– per deelnemer. Leuke bijkomstigheid is dat de meeste zorgverzekeraars u deze opleiding (deels) vergoeden.

Aanmelden kan nu online op http://www.ehbo-holten.nl, hier vindt u ook alle overige informatie over de grootste vrijwilligersvereniging van Holten.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.