Een avondje mooie verhalen in het Kulthurhus

0

HOLTEN – Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor theater in het Kulturhus.

Dit keer was het Eric van Sauers die de bijna uitverkochte zaal mocht vermaken. Deze Amsterdamse ras verteller is er vier jaar uit geweest maar bleek zijn sterke vertelverhalen niet te zijn verleerd. Van Sauers zorgt niet voor dijenkletsers om de twee minuten, maar voor amusante verhalen van vijf tot tien minuten.

 Met zijn kenmerkende mimiek en fraaie Amsterdamse tongval wist hij het publiek bijna anderhalf uur te boeien. Na afloop waren er dan ook veel positieve reacties te horen. Van Sauers zelf was zeer onder de indruk van het fraaie theater in het Kulturhus. “Ik heb wel eens in Rijssen gespeeld, maar dit theater kende ik nog niet”, vertelde hij vooraf. De comediant roemde ook de gezellige sfeer na afloop toen hij nog even wat dronk en met mensen van het Kulturhus sprak. Van Sauers zal tot aan januari zijn show blijven uitproberen met try-outs en vanaf januari zijn programma helemaal af hebben.

Zijn optreden in Holten heeft hem weer een “stap dichterbij” het eindresultaat gebracht.
Op zaterdag 25 oktober staat er weer een landelijke topper in het Kulturhus. Dan is alleskunner Klaas van der Eerden op bezoek in Holten. Het optreden van deze muzikant, beatboxer en grappenmaker is nog niet uitverkocht. Dus wees er snel bij!!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.