Nieuwe voorzitter stichting Evenementen Holten

1

HOLTEN – Met ingang van heden is Judith Dijkstra de nieuwe voorzitter van de Stichting Evenementen Holten. Zij volgt Jos Kamphuis op die zich vele jaren heeft ingezet voor deze stichting.

Hij heeft onlangs besloten dat hij zijn energie op andere zaken wil inzetten en heeft het voorzittersstokje aan Judith overgedragen. De Stichting Evenementen Holten organiseert onder andere het Midzomerfestival en wil onder de nieuwe voorzitter ook een nieuwe koers inzetten.

“Ik heb er heel veel zin om mijn taak als voorzitter in te vullen”, zegt de kersverse voorzitter Judith. ,,Samen met de andere bestuursleden wil ik me er voor inzetten dat de stichting Evenementen Holten, naast het organiseren van eigen evenementen, een meer verbindend karakter krijgt.” Judith benadrukt dat er in Holten veel evenementen georganiseerd worden en zou die graag onder de vlag van Evenementen Holten brengen. ,,Binnenkort ga ik met een aantal organisatoren van Holtense evenementen in gesprek om te onderzoeken wat zij van dit idee vinden en wat men van de stichting verwacht”, laat zij weten.
Het bestuur van de stichting bestaat verder uit Edwin Blom (penningmeester), Mirjam Schreuders (secretaris) en Ingrid Nijkamp (bestuurslid).

1 reactie
  1. Erik Huzen zegt

    Judith, gefeliciteerd ik wens je ontzettend veel succes met je nieuwe functie..

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.