Drukke decembermaand voor “Hoolter Deerns”

0

HOLTEN – Ook dit jaar zijn de “Hoolter Deerns” weer uitgenodigd voor de TOP 2000 dienst in De Kandelaar op zondag 18 december. Tevens met een aangepast repertoire op woensdag 14 december voor de Volkskerstzang, eveneens in De Kandelaar.

Op woensdag 21 Dec. zingen zij Kerstliederen in de Kerkstraat hoek Dorpsstraat waar de “Hoolter Deerns” voor een extra Kerstsfeer gaan zorgen. Op deze gezellige avond zal de glühwein niet ontbreken en ook de Kerstman heeft beloofd om langs te komen. Feem-Us, Feel Well by Hetty en Mooi bij Natasja geven op deze avond zelfs een korting van 20% op alle aankopen. Een Kerstcadeau waar je nog net naar op zoek bent zal je zeker vinden of gewoon jezelf eens lekker verwennen met adviezen voor make-up en nagelverzorging want ook daar is aan gedacht.

De dames en dirigent Dinand Leferink hebben inmiddels zelf ook een feestje gevierd als afsluiting van een prachtig zangjaar en volle agenda. Voor 2017 staan er al weer diverse optredens gepland.

“Wij zorgen altijd voor een mooi en aangepast optreden wat een feestavond extra sfeervol maakt, ook bejaardenhuizen worden niet vergeten, wij brengen daar “licht”, om in Kerstterm te spreken”. Aldus Christl de Boer die verantwoordelijk is voor de boekingen, PR. en Communicatie van de “Hoolter Deerns”

Voor meer informatie kijk op: http://www.dehoolterdeerns.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.