Dondertman genomineerd als leukste uitje Overijssel

0

HOLTEN – Kinderboerderij Dondertman in Espelo is opnieuw genomineerd voor het leukste uitje van Overijssel.

Ook vorig jaar behoorde de populaire dagrecreatieve voorziening in het buitengebied van Holten tot de 10 genomineerden van Overijssel. Begin dit jaar werden ANWB-leden gevraagd hun favoriete uitje in de diverse provincies voor te dragen bij het platform het ‘Land van ANWB’.

Daarop kunnen leden alle informatie over een leuk dagje uit vinden en achter laten. Inmiddels is het Land van ANWB uitgegroeid tot een populaire plek om ideeën op te doen voor uitjes, fiets- en wandeltochten en nog veel meer.

Uit de ruim 30.000 reacties zijn een landelijke top 10 en een top 10 van leukste uitjes per provincie samengesteld. Tot en met 15 april kunnen leden via http://www.anwb.nl/landvananwb op alle topuitjes hun stem uitbrengen. Vorig jaar organiseerde de ANWB voor het eerst de verkiezing van het leukste uitje van Nederland. Toen kwam de Efteling als winnaar uit de bus. Alle genomineerde uitjes zijn te vinden op http://www.anwb.nl/landvananwb. Via deze site kan ook worden gestemd. De winnende uitjes worden op donderdag 24 mei bekend gemaakt. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.