De Holtense Roefeldag komt er weer aan

Op woensdag 18 april 2018 staat de jaarlijkse Roefeldag weer gepland. Met een deelname van zo’n 175 kinderen en ruim 30 bedrijven was de Roefeldag van afgelopen jaar een groot succes. Het Roefelcomité is weer enthousiast bezig met alle voorbereidingen, zodat ook de Roefeldag 2018 weer een groot succes wordt!

De Roefeldag in Holten
Al enkele jaren organiseert ViaVie Welzijn de Roefeldag in Holten, een middag waarop de jeugd de kans krijgt om eens een kijkje te nemen achter de schermen van het bedrijfsleven. Voor de kinderen van de bovenbouw is dit een leuke kans om iets meer te weten te komen over de grote-mensen-wereld en hun eventuele interesse voor hun latere beroepskeuze. Bedrijven die al eerder hebben meegedaan weten hoeveel plezier ze de kinderen hiermee doen.
De roefelgroepjes bestaan uit vier tot zes kinderen, elk groepje heeft minimaal 1 begeleider. De meeste bedrijven ontvangen 2 groepjes; het eerste groepje om 15.00 uur en het tweede groepje om 16.00 uur. De bedrijven en organisaties hebben zeer uiteenlopende programma’s. De één verzorgt een rondleiding en de ander zet de kinderen aan het werk. Alles om een goede indruk te krijgen van het wel en wee van de organisatie.

Kinderen én bedrijven kunnen zich weer aanmelden
Kinderen kunnen zich weer aanmelden voor deze leerzame en gezellige dag. Dat kan door het aanmeldingsformulier in te vullen op de website van ViaVie Welzijn http://www.viaviewelzijn.nl. Het formulier is te vinden op de website onder jeugd- en jongeren en dan de Roefeldag. Zijn er vragen over de Roefeldag en het aanmelden? Dan kan er contact opgenomen worden via [email protected].
Aanmelden voor de Roefeldag kan nog tot uiterlijk vrijdag 23 februari. De eigen bijdrage voor de deelnemers is € 1,-, wat voldaan kan worden op de dag zelf.

Ook bedrijven die geïnteresseerd zijn in medewerking kunnen zich melden bij het Roefelcomité. Dit kan via een ander adres: [email protected].

Versterking Roefelcomité
De Roefeldag wordt mede mogelijk gemaakt door het Roefelcomité, die de organisatie van deze leerzame dag op zich neemt. Een leuke en overzichtelijke klus, waarvan de leden minimaal 2 keer de organisatie van de Roefeldag op zich nemen. Om het verloop en de doorstroom van het Roefeldagcomité te kunnen blijven garanderen, en daarmee de organisatie van de Roefeldag zelf, is het comité altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het gezellige team wil komen versterken. Interesse? Neem dan contact op met het Roefelcomité via eerder genoemd adres, of met ViaVie Welzijn, die de Roefeldag ondersteunt.

Het Roefelcomité wordt ondersteund door ViaVie Welzijn. Zij zijn te bereiken via 0548 36 27 55 of [email protected].

6 Reacties
 1. Diana Nijendijk zegt

  Leuk leuk… groep 6 dames van obs dijkerhoek gaan vast weer mee?

  1. Dinie Nijenhuis zegt

   Diana niet dicrimineren de jongens mogen toch ook mee ???

 2. Tom van Beek zegt

  Gijs Veneklaas jij dan dan wel

  1. Gijs Veneklaas zegt

   Ga je mee?

  2. Tom van Beek zegt

   ik moet wel werken op woensdag

 3. Hanneke Janssen-Aaftink zegt

  Van harte welkom aan de Larenseweg! ??

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer