Inbraak Molenbelterweg opgelost

Afgelopen kerstavond, zondag 24 december 2017, werd er ingebroken in een woning aan de Molenbelterweg in Holten. De daders verschaften zich de toegang via de achterkant van de woning en doorzochten de hele woning. Zij namen sieraden mee.

Waar de daders niet op gerekend hadden, was het feit, dat er camerabeveiliging in de woning aanwezig was. Toen de daders dit in de gaten kregen, draaiden zij de camera bij. Helaas voor hen waren ze toen al goed in beeld geweest.
De eigenaar van de woning plaatste deze beelden op het internet en ontving aan de hand daarvan behoorlijk wat tips, maar de gouden tip zat hier niet tussen.

Een collega (van een andere eenheid) kwam de beelden bij toeval tegen op het internet en herkende één van de beide daders. Justitie gaf toestemming voor aanhouding buiten heterdaad van deze dader en zo kon het gebeuren, dat afgelopen maandag een 23 jarige man uit Vlaardingen voor deze woninginbraak kon worden aangehouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Dit verhoor zal samen met alle andere onderzoeksresultaten naar justitie gestuurd worden, die er haar oordeel over zal geven.

13 Reacties
 1. Leila Louisa zegt

  goed zo

 2. Marijke Van Eldik zegt

  Heel mooi! Gelukkig

 3. sietze zegt

  En nu 10 jaar in de bak

 4. Ans Maatman zegt

  Waarom dat balkje? Laat zien!!

  1. Ida Strach zegt

   Kijk naar oproep op Fb van Hanneke Baerends van 26 december.

  2. Ans Maatman zegt

   Okay doe ik dankjewel ?

 5. Math Willems zegt

  ff uit Vlaardingen ppfff,goed dat ie opgepakt is.

 6. Math Willems zegt

  ff uit Vlaardingen ppfff,goed dat ie opgepakt is.

 7. Peter Smalbrugge zegt

  Kwam hem eerst tegen bie toontje , nadien bij t keuntje…….aardige gast, heb m zelfs nog 200 euro geleend en daarna een lift gegeven naar z’n tante op de molenbelterweg…….tja

 8. Peter Smalbrugge zegt

  Kwam hem eerst tegen bie toontje , nadien bij t keuntje…….aardige gast, heb m zelfs nog 200 euro geleend en daarna een lift gegeven naar z’n tante op de molenbelterweg…….tja

  1. Karima Rose zegt

   Huh?

 9. Rob Verheijen zegt

  Mooi zo weg dat gespuis

 10. Ineke Schot de Vries zegt

  Goed!!!!!??

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer