Dauwtrappen te paard bij Snorrewind

0

HOLTEN – ’s Ochtends voor dag en dauw naar Manege Snorrewind Markelo voor een buitenrit.

Een mederuiter wrijft de slaap uit zijn ogen en geeuwt een keer hartstochtelijk. Je vraagt je af, waarom je je opgegeven had voor een buitenrit om 6 uur ’s ochtends. Het bed was nog zo lekker warm! Maar het humeur verbetert al snel, wanneer je de stal inloopt, waar de paarden en pony’s nog slaperig op hun hooi staan te kauwen.

Wanneer je dan na het zadelen om 6 uur ’s ochtends op je paard zit en meegaat door de net ontwaakte natuur met benevelde weilanden, klam en kruidig bos en reeën die nog eens verwonderd omkijken, dan weet je ineens weer, waarom je mee bent gegaan met de heerlijke lange dauwrit (van drie uur) van Manege Snorrewind! Ook de niet zo vroege vogels kunnen genieten van deze Hemelvaartsrit, door mee te gaan met de twee uur durende rit van 09.30 uur. Tijdens beide ritten is er onderweg een stop met koffie, fris en een versnapering.

Elke paardenliefhebber kan aan deze tochten meedoen, mits men de paardrijkunst voldoende beheerst. Meerijden kan met eigen paard of pony of op een paard of pony van Manege Snorrewind. Opgave alleen vooraf per mail [email protected] of op 0547-361471

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer