Dansen in Het Bonte Paard.

0

HOLTEN – De wekelijkse danslessen zoals die al vele jaren zijn gehouden in Het Bonte Paard zijn helaas vorig jaar voor het laatst geweest.

Doordat er van de trouwe groep dansers elk jaar een aantal stellen mee stopten werd de groep te klein om een leuke dansles voor te geven. Ook kwam er geen nieuwe aanwas in de beginnersgroep meer bij de laatste jaren.

Van heel veel kanten heeft Aaldrik Paalman van Het Bonte Paard gehoord dat er veel mensen zijn die een gelegenheid missen om een lekker dansje te maken. Op bruiloften wordt er vaak nog wel een foxtrotserie gespeeld maar een Engelse wals, tango of slow-foxtrot komt bijna niet meer voorbij. Dat zelfde geldt ook voor de oud Hollandse dansen als Veleta en Spaanse wals.

Om aan deze behoefte invulling te geven zonder het regiem van een dansles heeft Het Bonte Paard besloten om een dansavond op te zetten waar in vaste series deze dansen aan bod komen.

De muziek die gedraaid wordt komt uit de collectie van Marjan Bosma en wordt ook met hulp en advies van haar samengesteld.

De doelgroepen zijn natuurlijk de mensen die op dansles hebben gezeten maar ook zeker de dansliefhebbers die een avondje lekker willen dansen met z’n tweeën of met een vriendengroep, buren of kennissen.

U krijgt op deze avonden dus geen dansles maar het is wel de bedoeling om een aantal keren per jaar een  workshop in te lassen van een specifieke dans. Dit kan een Ballroom, Latin of Oud Hollandse dans zijn afhankelijk waar de belangstelling naar uit gaat.

De avonden worden één keer in de maand gehouden op maandagavond van 20.00 tot 23.00 uur. De avonden die er nu voor gepland staan zijn 17 sept, 15 okt, 12 nov en 10 dec. De entree is € 5.00 p.p.

Voor informatie en reservering kunt u terecht bij Het Bonte Paard 0548.361202 of [email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer