Dag van de Duurzaamheid met Jan Terlouw

0

Woensdag 10 oktober organiseren stichting Duurzaam Holten en SG De Waerdenborch samen een avond over duurzaamheid met Jan Terlouw. De scholieren hebben zich verdiept in onderwerpen op het gebied van duurzaamheid en presenteren hun ideeën daarover aan de hand van zelf geformuleerde stellingen.
Duurzaamheid is een actueel item wat veel mensen bezighoudt. Niet alleen volwassenen, maar zeker ook jongeren. Op de dag van de duurzaamheid, woensdag 10 oktober, speelt stichting Duurzaam Holten, daarop in met een avond met Jan Terlouw. De voormalig politicus en (kinderboeken)schrijver deelt zijn boodschap over duurzaamheid. Scholieren presenteren stellingen en gaan daarover met elkaar en met Terlouw in gesprek. Hoe kunnen we elkaar stimuleren om daadwerkelijk werk te maken van een duurzame wereld. En hoe kunnen we tempo gaan maken als het om duurzaamheid gaat?
Iedereen welkom
De avond vindt plaats in de Theaterzaal in het Kulturhus Holten. Deze zaal is gereserveerd voor de scholieren van De Waerdenborch. Maar iedereen is welkom om mee te denken en te praten. In de lobby en in de lounge van het Kulturhus Holten worden schermen geplaatst waarop het optreden van Jan Terlouw en de scholieren live is te volgen. Voorverkoop van tickets via de website kulturhusholten.nl Toegang gratis. De avond is van 19.00 tot 21.00 uur. Na afloop kan er in het Kulturhus met de deelnemers worden nagepraat.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer