ANWB doet Wereldtijdpad praatpaal cadeau

1

Vorig jaar namen we afscheid van de ANWB-praatpaal. Na bijna 60 jaar trouwe dienst werden op 1 juli 2017 meer dan drieduizend gele palen buiten werking gesteld. Een van die praatpalen gaat binnenkort door als jaarpaal 2017 van het Wereldtijdpad.

De jaarpaal is een geschenk van de ANWB aan de Stichting Wereldtijdpad in Rijssen-Holten. Praatpaal 137 stond langs de A58 ter hoogte van Roosendaal. Door het massale gebruik van de mobiele telefoon nam de populariteit van de praatpaal af. Na 57 jaar werd een tijdperk afgesloten.

Met professionele hulp van Coen van Hoevelaak van Rooftop Studios in Holten heeft de voormalige praatpaal weer een stem gekregen. Wie aan het energiewiel draait, krijgt informatie over gebeurtenissen die in 2017 plaats vonden. Door op de gele knop te drukken wordt een keuzemenu geactiveerd. De gebruiker kan kiezen tussen gebeurtenissen uit de regio, Nederland, Europa en de overige Werelddelen.

Op zaterdag 13 oktober zal Daan Versteeg, manager ANWB-wegenwacht in de Regio Noord-Oost Nederland, de nieuwe jaarpaal onthullen en weer in gebruik stellen. Dat gebeurt om 15.30 uur op de Kalfstermansweide in het centrum van Holten.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!
1 reactie
  1. Helen Knape
    Helen Knape zegt

    Dennis Bosman…

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer