COV vrouw zoekt boer

0

HOLTEN – Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van het populaire tv-programma "Boer zoekt vrouw?".

Dan moet u beslist gaan kijken naar de nieuwe avondvullende voorstelling van toneelgroep COV uit Holten. Zij nemen u mee naar de opnamen van het immens populaire tv-programma waarin boeren op zoek gaan naar een vrouw. Hoewel, bij de boerenfamilie Beekman gaat alles altijd een beetje anders. Zoon Dick is een nogal luie boer die niet vooruit te branden is. Moeder Beekman ziet graag dat haar zoon de boerderij overneemt maar dan moet er wel eerst een vrouw voor Dick gevonden worden. Het tv-programma "Boer zoekt vrouw" brengt haar op een idee.

En zo geschiedde dat boer Dick plotseling belandt in de opnamen van een tv-programma dat door een miljoenenpubliek bekeken wordt. De spanning neemt toe wanneer bekend wordt gemaakt hoeveel vrouwen er hebben gereageerd op de oproep van Dick. Uiteindelijk logeert een aantal dames bij Dick op de boerderij en dat gaat niet van een leien dakje. Is Dick op zoek naar een vrouw? Of zijn de vrouwen op zoek naar een boer? Gespekt met een flinke dosis humor, typetjes en doldwaze komische situaties brengt toneelgroep COV weer als vanouds een echte komedie op de planken. Compleet met een echte opnamecrew ziet het publiek hoe het achter de schermen van "Boer zoekt vrouw" aan toe gaat. En dat is niet altijd zo romantisch als het lijkt….

Deze eigentijdse komedie is geschreven door Carl Slotboom die altijd garant staat voor een avond waarbij de lachspieren flink getraind worden. De regie is in handen van Jerry Prins die zijn sporen in de toneelwereld inmiddels flink verdiend heeft. De voorstelling is te zien op vrijdag 5 maart en vrijdag 12 maart in De Kandelaar, Stationsweg 4 te Holten. Aanvang is om 20:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en in de voorverkoop via http://www.toneelgroepcov.nl en kosten €6,- (inclusief een kopje koffie/thee vooraf). U kunt ook telefonisch reserveren via 0548-363503 (Jongsma).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.