Countryfair Fluitenkruid groot succes

0

HOLTEN – De sfeer was fantastisch: er waren de hele dag door veel bezoekers, waaronder veel kinderen, die zich amuseerden met workshops, spelletjes, grabbelen en broodjes bakken. Er was een reuzensjoelbak, waar de hele dag gebruik van werd gemaakt. Verspreid over de heerlijke tuin waren veel standjes, waar mensen hun vaak zelf gemaakte artikelen aanboden. Bovendien was het weer goed, kortom een zeer geslaagd evenement! Iets wat sinds de eerste keer ook verbonden is aan de fair, is een goed doel!

Alle jaren is er een lokaal goed doel gesteund met de opbrengst van de entree. Dit jaar werd de opbrengst geschonken aan de Stichting Hulp aan Tsjernobylkinderen Holten. Met veel trots en dank aan de vele bezoekers kon de organisatie (De familie van der Leer) de Stichting Hulp aan Tjernobylkinderen Holten een bedrag overhandigen van €1.230,-. Vanzelfsprekend is de Stichting hier heel erg blij mee! Het bedrag zal zeker goed worden besteed.

Wat doet de Stichting?
De Stichting Hulp aan Tsjernobylkinderen Holten stelt zich als doel: groepen kinderen die wonen in radioactief besmet gebied in Wit-Rusland een verblijf in Nederland te geven. Gebleken is dat als kinderen 8 weken in een gezonde omgeving zijn, hun bloed ververst is en hun weerstand een flinke oppepper heeft gekregen.  De Stichting is druk bezig met de voorbereidingen om voor de zesde keer een groep kinderen uit Wit Rusland naar Holten-Rijssen te laten komen in januari-februari 2014.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.