Computercursus Internet en Email in Kulturhus Holten

0

HOLTEN – Op dinsdagochtend 1 november organiseert het Sociaal Cultureel Werk een nieuwe cursus Internet en Email. Hier zijn nog enkele plaatsen vrij.

Internet, het wereldwijde netwerk van computers. Miljoenen mensen over de hele wereld maken gebruik van de vele mogelijkheden die dit netwerk biedt. U kunt er informatie vinden met foto’s of tekeningen, geluid en videobeelden, over ieder onderwerp dat u maar kunt bedenken.

U kunt er mee e-mailen; dat is het versturen van berichten of brieven aan personen die zich waar ook ter wereld bevinden. Hierbij kunt u foto’s en bestanden meesturen, en dat allemaal met weinig kosten. Via het Internet kunt u ook alle mogelijke zaken kopen, zoals boeken, cd’s, kleding etc. Kortom, tal van mogelijkheden!

In deze cursus worden zowel het Internet als het e-mailen behandeld, vanuit het besturingsprogramma Windows 7. Voor deze cursus is het een vereiste Windows te beheersen.

Omdat u tijdens de lessen beschikt over één computer per persoon, kan er flink geoefend worden

De cursus Internet start op dinsdagochtend 1 november en staat onder leiding van dhr. H.J. Jannink. Overige data zijn: 8 november, 15 november, 22 november 29 november en 6 december. De cursus vindt plaats van 09.30 – 11.30 uur in zaal 4 van het Kulturhus. De kosten bedragen € 97,50 voor 6 lessen van 2 uur en is inclusief lesboek.

Voor meer informatie en / of opgave voor de cursus Internet kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 Holten, 0548 36 27 55, http://www.socuweholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.