CMV niveau 2 draait lekker door

HOLTEN – Afgelopen zaterdag stonden voor CMV nv 2 de eerste twee wedstrijden van het nieuwe seizoen op het programma. De wedstrijden werden gespeeld in Vriezenveen. Dat betekende vroeg vertrekken en bij aankomst snel omkleden, sanitair, en meteen de eerste wedstrijd.

Het Holtense team is dit seizoen uitgebreid en deze nieuwe aanwinsten passen naadloos in het oude kernteam. Het samenspelen ging in deze eerste wedstrijd tegen WVC Volley uit Wierden hartstikke goed wat zich uitte in een 2-1 winst. Vrij vlot daarna werd de tweede wedstrijd gespeeld, nu tegen VC Aastad uit Almelo. Ook deze wedstrijd werd winnend afgesloten, nu met 3-0.

Ondanks de winstwedstrijden hadden de kampioenen van vorig seizoen het wel een beetje moeilijk. Op dit nieuwe niveau moeten de spelers de bal in het spel brengen middels onderhands serveren. Ook toetsen (bijna onderhands spelen) en vangen is nieuw, dit lukte nog maar mondjesmaat. Deze elementen brengen echter weer een belangrijke uitbreiding naar volwassen volleybal en ze baalden dan ook enorm als het niet lukte. Dit tekent het fanatisme en de wil om te winnen dat in deze ploeg zit. Maar dit mocht de pret niet drukken, voor een seizoenstart is dit een heel mooi begin.

Volleybal is een beweeglijke teamsport en voor elke leeftijdsgroep zijn er mogelijkheden binnen Mintonette. Wij zijn altijd op zoek naar jonge of iets oudere volwassen leden. Kom vooral een keer op dinsdag in de sporthal kijken tussen 16.00 uur en 22.00 uur. Meer informatie: http://www.mintonette.nl.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer