Clubjeskoor Keunefeesten

0

HOLTEN – Het succes van het Meedeinfestijn op de zaterdagmiddag tijdens de Keunefeesten  wordt ook voor een belangrijk deel bepaald door de inbreng van het zogenaamde clubjeskoor.

Graag willen we ook dit jaar weer met een mooi groot koor op de bünhe staan en daarom roepen we je hierbij op om mee te doen met het clubjeskoor. Om er ook nog voor te zorgen dat het grote optreden op zaterdag 10 september weer goed zal klinken, willen we graag voor die tijd 2x een oefenavond houden. Deze avonden worden gehouden in het Hanennös aan de beuserbergerweg 35. Tijdens deze avonden worden de nummers geoefend die we op het Meedeinfestijn gaan zingen. Daarnaast staat de gezelligheid op deze avonden ook nog is hoog in het vaandel, dus een drankje drinken hoort er ook bij.

Wel willen we graag vroegtijdig weten wie er zaterdagmiddag 10 september namens de vele Holter clubjes op de bühne staan. Daarom vragen we jullie om je per mail op te geven door de namen van de deelnemers door te sturen naar [email protected] . Stuur gelijk even het emailadres van de deelnemers mee zodat we iedereen in 1x kunnen bereiken. Wij, als organisatie, weten dan wie we op de oefenavonden kunnen verwachten en wie er op zaterdag 10 september meedoet. De 2 oefenavonden zijn op dinsdag 30 augustus en dinsdag 6 september en starten om 20.30 uur.

Om jullie mee te laten denken in de liedkeuze voor het optreden is een extra avond ingelast. Hiervoor wordt je uitgenodigd op vrijdag 26 augustus om 20.30 uur bij het Hanennös. Tijdens deze avond wordt er niet gezongen maar kijken we alleen welke nummers jullie graag willen zingen (de bar zal ook geopend zijn..). Geef even in de mail aan of er iemand van jullie club hierna toe komt. We moeten echt weten op wie we kunnen rekenen op 10 september.

En we hebben dan ook als voorwaarde gesteld dat er voor 15 augustus minimaal 25 namen binnen moeten zijn, anders is een goede uitvoering niet te garanderen en moeten we dit onderdeel van het programma halen. Wat erg jammer zou zijn.

We rekenen daarom op jullie medewerking en vragen jullie om je reactie niet uit te stellen, maar direct contact te hebben met je vrienden/innen. En ons per direct de namen te mailen. We gaan ervan uit dat van de meeste clubjes zich 2 tot 5 personen  aanmelden. Zodat er weer een mooi vol podium, met jonge enthousiaste  mensen, te horen en te zien is op het Meedeinfestijn 2010.

Met hartelijke groet,
 
Gerrit Lubbersen, Laurens Jan Meinsma, Pim ten Brinke en Peter Rietman
Namens de Keunefeestcommissie en De Hoolter Korhanen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer