Champions League finale en Bonobo Band

0

HOLTEN – As zaterdag is er weer live muziek in het Oranje cafe het Keuntje, direct na de champions league finale staan ze op de buhne om een spetterende show te geven.

Bonobo Branded is opgericht in 2010. In 2011 heeft de band meegedaan aan de Clash of the coverband, en na verschillende voorrondes en optredens in onder andere De Metropool in Hengelo en de Vorstin in Hilversum is de band gestrand in de halve finale. Oprichter en bassist van de band is Holtenaar George van der Donk speelt nog steeds met onbegrensde energie op het podium. De ritmesectie is compleet met drummer Paul. Zangeres Margreet is niet vies van stevige rock nummers, maar weet het publiek ook te raken met gevoelige ballads. In 2013 is in Koen de jongste aanwinst van de band gevonden. Hij zorgt als lead-gitarist voor een vette sound en laat zijn gitaar hierbij spreken!

Bonobo Branded speelt rock en pop muziek, waarbij ook nummers met een knipoog gespeeld worden. De band is telkens bezig om het repertoire te vernieuwen om zo een breed publiek aan te spreken.

Voor dat Bonobo Branded van start gaat kun je live de finale van de Champions League kijken, de toegang is gratis !

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer