CDA nodigt u uit voor gesprek

Het CDA Rijssen-Holten gaat in gesprek over gezondheid en zorg in Rijssen-Holten en u bent van harte welkom!

Het gesprek is op dinsdag 4 april vanaf 19.15u bij ’t Brodshoes in Rijssen en is voor iedereen vrij toegankelijk, ook als het CDA niet uw partij is.
Onze gezondheid en de zorg raakt ons allemaal, als mantelzorger, als patiënt of misschien als werknemer in de zorg. Al deze invalshoeken komen dan ook aan de orde. We hebben een vertegenwoordiger van de Adviesraad Sociaal Domein, de Drie Zusters en de GGD Twente bereid gevonden om hun verhaal te doen. En natuurlijk krijgt iedereen de kans om het gesprek aan te gaan. Als CDA Rijssen-Holten hopen we op een waardevolle avond, die mooie inzichten oplevert over onze gezondheid en de zorg in Rijssen-Holten.
Het CDA organiseert regelmatig avonden over maatschappelijke thema’s. Ons werk stopt namelijk niet in de Raadzaal. En na de succesvolle avonden over integratie van vluchtelingen en het gebruik van verdovende middelen onder jongeren in 2016, nodigen we iedereen uit om met ons in gesprek te gaan over gezondheid en zorg in Rijssen-Holten.
Dinsdagavond 4 april bent u vanaf 19.15u van harte welkom bij ’t Brodshoes in Rijssen. De avond sluiten we omstreeks 21.30u af.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer