BMI Gewichtsconsulenten opent praktijk

2

HOLTEN/RIJSSEN – Op 1 juni heeft BMI Gewichtsconsulenten haar praktijk geopend in Rijssen. Oud Holten inwoners en gewichtsconsulenten Rita Vorkink en Arno Stukker begeleiden mensen naar een gezond gewicht.

Gewoon eten en toch afvallen
Afvallen met behulp van normaal eten werkt, zeker als dat onder begeleiding gebeurt. Een groot voordeel van deze manier van afvallen is dat het hele gezin hiervan profiteert! Iedereen is tenslotte gebaat bij gezond eten en als de ouders het goede voorbeeld geven, leren de kinderen ook meteen hoe het werkt.

Het is bewezen dat gezonde voeding en voldoende beweging, het risico verkleint op diabetes, hart- en vaatziekten. Een gewichtsafname van 5 tot 10% levert al een fikse verbetering van de gezondheid op. Steeds vaker wordt een gezonde voeding ook in verband gebracht met het voorkomen van bepaalde vormen van kanker.

Het programma van BMI Gewichtsconsulenten richt zich voornamelijk op het coachen van mensen. Er wordt niet gewerkt met shakes, voedingssupplementen of dergelijke maar er wordt gewerkt aan de knelpunten in iemands voeding en dat vanuit een positieve benadering: Alles mag, echter je leert nieuwe keuzes maken. Kenmerkend van het concept is een geleidelijke gewichtsafname of –toename met een duurzaam en blijvend resultaat. Dit wordt bereikt d.m.v. individuele voedings- en bewegingsadviezen. BMI Gewichtsconsulenten biedt hiervoor diverse pakketten en consulten aan.

Op de website staat alle informatie over de praktijk en de werkwijze: http://www.bmigewichtsconsulenten.nl.
Of bel/mail voor een gratis kennismakingsgesprek: 0548-363405 / [email protected].

2 Reacties
  1. Zeitgeist zegt

    Goeie zaak dat er niet gewerkt wordt met shakes en repen die je de rest van je leven moet blijven slikken om op gewicht te blijven zoals de amerikaanse piramidespel Her^$^%$fe.

  2. Zeitgeist zegt

    Goeie zaak dat er niet gewerkt wordt met shakes en repen die je de rest van je leven moet blijven slikken om op gewicht te blijven zoals de amerikaanse piramidespel Her^$^%$fe.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer