The Hot Pueblo Band bij ’t Keuntje

4

HOLTEN – Zaterdag 30 juni zal “the Hot Pueblo Band” een optreden verzorgen bij ’t Keuntje, aanvang vanaf ong. 21:00 en de entree is gratis.

Hot Pueblo is opgericht in de jaren 60 en speelde tot 1983 regelmatig in de regio en Duitsland en was ook nog twee jaar de begeleidingsband van Ben Steneker en Sandra van Reys. Na meer dan 20 jaar in het buitenland gewoond te hebben kwam Jules Rambonnet weer terug in Nederland en kwam bijna automatisch weer in kontakt met zijn muzikale vrienden.

Er werd besloten om the Hot Pueblo Band weer muzikaal leven in te blazen. Met Victor Macare (guitar/vocals) Harry Timmerman (drum/vocals) en Fred de Lange (bass/vocals), is enthousiast de draad weer opgepakt, waar men in 1985, met het uiteengaan van de Hot Pueblo Band, was gebleven.

De muzikale stijl van toen, (rock/country, balads, swingende rock&roll en meerstemmige zang) zal ook deze avond in ’t Keuntje te horen zijn. Het belangrijkste in de band is het plezier en onderlinge waardering in de muziek en dit over te brengen op het publiek voor een niet te vergeten avond.
4 Reacties
 1. lotushenk zegt

  vrijdag 29 juni of zaterdag 30 juni ?????

 2. lotushenk zegt

  vrijdag 29 juni of zaterdag 30 juni ?????

 3. admin zegt

  @henk, je hebt gelijk! Zaterdag 30 juni in ’t Keuntje.

 4. admin zegt

  @henk, je hebt gelijk! Zaterdag 30 juni in ’t Keuntje.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer