Blauw Wit Tentenkamp & Totaaldag weer super geslaagd

0

HOLTEN – Afgelopen vrijdag had voetbalvereniging Blauw Wit ’66 weer ’t jaarlijkse tentenkamp van de E, F & mini’s. Om 18.00 uur waren de kids welkom op sportpark ’t Vletgoor. Veel kids hadden gehoor gegeven aan de oproep om in het oranje te komen. Rond de klok van 18.30 werd het kamp geopend door Sil uit de E1 en Bas uit de mini’s. Zij waren de oudste en jongste deelnemers aan het kamp.

Jeugdvoorzitter Anthon bedankte Daan & Stefan in het speciaal voor alles wat zij het afgelopen jaar voor Blauw Wit gedaan hebben. Daarna richting het voetbalveld voor ’n leuk toernooi. Het programma voor deze avond was iets aangepast vanwege de WK wedstrijd Nederland-Spanje. Op veld 1 speelden de E-tjes hun toernooi; de F-jes op veld 3. Leuke en sportieve wedstrijden met alleen maar winnaars.

Klokslag 21.00 uur zat iedereen klaar in de kantine. Wat ’n wedstrijd! De kids die de spanning niet aankonden, vermaakten zich buiten op het springkussen. Na de wedstrijd gingen we verder met ’t vervolg van het avondprogramma. Voor de jongste pupillen was er een speurtocht rondom het Vletgoor uitgezet. De jongens en meisjes moesten op zoek naar dieren die geluiden maakten. De oudere jeugd werd gedropt rondom Holten en mochten gezellig met hun team terug lopen. Ondertussen werden er heerlijke broodjes hamburger gebakken die er met smaak in gingen….

Ruim na middernacht gingen de eerste kids richting hun tent. Uiteraard bleven de mannen van de E1 & E2 de hele nacht wakker en werd er volop gevoetbald. Om 7.30 uur stond een heerlijk ontbijt klaar. Lekker buiten eten op ’t nieuwe terras. Daan & Stefan hadden op veld 6 een spelletjes circuit uitgezet: oa. schieten op het gatendoek van de KNVB, kegels schieten, schieten op groot doel waarbij de winnaar zich selecteerde voor de penaltiesbokaal……

Leiders en kinderen werden volop voorzien van koffie, ranja en snoep. Rond de klok van 11.00 uur maakten Daan & Stefan de winnaars bekend van de Totaaldag: F-jes: Stan van de Belt, Jochem Brinks en Rens Jansen. Bij de E-tjes: Jort Jansen, Niels Lenderink & Tijmen Doornweerd. Voor ’t beste meisje was er dit jaar voor ’t eerst ook ’n prijs. Winnares was Malou Spijker uit de F2.

De Totaaldag werd afgesloten met de strijd om de BlauwWittertjes Bokaal (penalty-bokaal). Ieder team uit de C t/m mini’s mocht twee mensen afvaardigen. Uiteindelijk was Tom Lenderink uit de D1 de beste! Op het hoofdveld werd nog heerlijke friet gegeten. Johan Stam had nog een bal voor de pupillen uit de E & F en ook kregen ze nog ’n vaantje als herinnering mee naar huis.

Nu tijd voor ’n lange zomerstop. In de eerste schoolweek na de zomervakantie beginnen de trainingen weer. Interesse om ook mee te trainen? Mail voor aanmelding en info naar [email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.