voor Holten, door Holten

Bijzondere zwart-wit film in het Kulturhus

0

HOLTEN – The Artist is een Franse film uit 2011 geheel opgenomen in zwart-wit.

Er wordt geen woord in gesproken, behalve in de laatste minuut. Juist dat maakt deze film bijzonder. Niet voor niets genomineerd in de categorie beste film voor de 24e Europese Filmprijzen en zes keer voor een Golden Globe.

De film speelt in Hollywood van 1927 tot 1931 en verwijst hiermee naar de overgang van de stomme film naar de geluidsfilm. De film draait om George en Peppy. George is een ster van de stomme film, Peppy is zijn jonge bewonderaarster die zich ontpopt tot ambitieuze actrice en danseres.  
De film begint om 20.00 uur. Een kaartje kost € 5,50.

 
Zaterdag 10 november: Theatershow van Edo Brunner en Arie Koomen, bekend van TV.

E&A is toch voordeliger  

De Dikke en de Dunne, Lebbis en Jansen, Bassie en Adriaan, Peppi en Kokki, Asterix en Obelix, Saskia en Serge, Nick en Simon… Er is nog best plaats voor een nieuw duo! Edo en Arie! Twee voor de prijs van één. Twee halen, één betalen! E&A omdat in dit geval 1 + 1 net effe wat meer dan 2 is en daarom toch voordeliger!

Edo en Arie… een typisch geval van: kom je er eentje tegen dan is er niks

aan de hand. Maar met zijn tweeën zijn ze niet te houden. Een nieuwe combinatie van een beproefd recept. Een duo van twee mannen met meerdere tekortkomingen. De ene hard, de ander zacht, de een romantisch, de ander boers, eentje teder en de ander

ruw, samen de ultieme bevrediger. Samen zijn E&A in ieder geval voordeliger…  
De show begint om 20.00 uur. Kaartje kost € 13,50.

Ga naar het theater en krijg 10% korting op eten en drinken bij Tastoe.
Theater met een diner: op vertoon van het theatertkaartje krijg je tussen 17.00-20.00 uur 10% korting bij Tastoe Tap & Tafelen in het Kulturhus op 10 november 2012.

 
Kaarten bestellen

Bestel je kaartje via www.kulturhusholten.nl of koop het bij de VVV in Holten.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.