Mind Creation helpt mensen doelen te bereiken

0

HOLTEN – Michelle Rambonnet is sinds 2009 actief met haar eigen bedrijf Mind Creation.

Een bureau voor Training, Coaching en Creatieve communicatie. Ze werkt nauw samen met CoMies Trainingen en DeHomme TCC. Als NVNLP gecertificeerd Professioneel NLP trainer & Coach counsellor houdt ze zich bezig met de onbewuste processen die ons gedrag aansturen.

“Mind Creation staat voor; weten wat je echt wilt en oplossen vanuit essentie. Daarbij heb ik de aanname dat iedereen een eigen oplossend vermogen heeft en in essentie alles in zich heeft te bereiken wat hij of zij wil”. Legt Michelle uit.

“ Ik maak o.a. gebruik van NLP. Neuro Linguïstisch Programmeren, dit is een zeer doelgerichte manier van coachen en trainen waarmee ‘problemen’ themagericht, eenvoudig en effectief kunnen worden getransformeerd naar oplossingen. Men kan snel weer verder, heeft inzicht en weer grip op eigen functioneren.” “Daarnaast krijgt men inzicht in de huidige situatie (hier en nu). Met deze inzichten kan men realistische doelen stellen en halen (daar en straks).”

Zowel volwassenen als kinderen komen bij mij met specifieke hulpvragen. Denk hierbij aan thema’s rondom; persoonlijkheid, arbeid, eten, burn-out, angst, fobieën, frustratie, boosheid etc… Daarbij richt ik mij op factoren die van invloed zijn op de persoonlijke ontwikkeling: de omgeving, het gedrag van anderen, eigen vermogens en overtuigingen, alsmede wie men denkt of wil zijn , wat men gelooft en wil bereiken.

Voor mij is het belangrijk dat mensen, zowel jong als volwassen, ervaren keuze te hebben op eigen gedrag., vrij van oude beperkende patronen zijn, en in vrijheid kunnen kiezen. Zo kan men effectief doelen bereiken en kwaliteit van leven verbeteren.

Als professioneel NLP trainer & coach daag ik mijn omgeving uit , activeer en zet aan tot transformatie en bewustwording. Hét spel dat gespeeld wordt  in mijn rol als vertaler om tot de essentie te komen.

Mijn creatieve achtergrond, flexibiliteit en de kunst van  ‘aanwezig zijn’, dienen mij in de begeleiding van deze processen naar transformatie.
Mijn werkwijze is een combinatie van training en coaching. De nadruk ligt op het het ontwikkelen van interne/externe communicatievaardigheden en zelfbewustzijn. Tools die ik in kan zetten zijn: Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP),  Energetisch- Systeem- en Lichaamswerk en Creatief mbv tekenen en schilderen.

Met het vertrouwen in de mensheid in het algemeen en door het  leven te zien als een spel  waar geen falen bestaat alleen feedback, creëer ik een uitdagende en gelijkwaardige omgeving.

Mind Creation ondersteunt de overtuiging dat we ons eigen wereldbeeld creëren en in staat zijn tot verandering.

“Ik nodig u dan ook uit om dinsdagochtend van 9:30 tot 11:00 langs te komen bij de Boschkamp om u te informeren over de mogelijkheden voor persoonlijke coaching en de trainingen die ik geef.”
Voor vragen of meer informatie kom langs bij de Boschkamp, kijk op http://www.mindcreation.nl  [email protected] of bel 06-20576827

KADER: (TEVENS AGENDA PUNT)

Mind Creation houdt inloop uurtje bij  de Boschkamp, iedere dinsdagochtend van 9:30 tot 11:00 zaal 9.

Vanaf 6 november 2012 houdt Mind Creation een ‘inloop uurtje’ bij het Kulturhus, locatie Boschkamp.

“Ik ben dan iedere dinsdagochtend van 9:30 tot 11:00 uur aanwezig in Zaal 9. Je kunt zonder afspraak binnenlopen en je vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden voor persoonlijke coaching en de trainingen die ik geef.”

Voor vragen of meer informatie kom langs bij de Boschkamp, kijk op http://www.mindcreation.nl  [email protected] of bel 06-20576827.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.