Bedrijven gezocht voor de Holtense Roefeldag

0

HOLTEN – Op woensdag 24 april 2013 staat de jaarlijkse Roefeldag weer gepland.

Met een deelname van ruim 260 kinderen was de Roefeldag van afgelopen 25 april een groot succes. Het Roefelcomité hoopt ook in 2013 weer een succesvolle Roefeldag neer te zetten.

Al enkele jaren organiseert het Sociaal Cultureel Werk de Roefeldag, een middag waarop de jeugd de kans krijgt om eens een kijkje te nemen achter de schermen van het bedrijfsleven. Voor de kinderen van de bovenbouw is dit een leuke kans om iets meer te weten te komen over de grote-mensen-wereld en hun eventuele interesse voor hun latere beroepskeuze. Bedrijven die al eerder hebben meegedaan weten hoeveel plezier ze de kinderen hiermee doen.

De roefelgroepjes bestaan uit vier tot zes kinderen, elk groepje heeft minimaal 1 begeleider. De meeste bedrijven ontvangen 2 groepjes; het eerste groepje om 14.00 uur en het tweede groepje om 15.00 uur. De bedrijven en organisaties hebben zeer uiteenlopende programma’s. De één verzorgt een rondleiding en de ander zet de kinderen aan het werk. Alles om een goede indruk te krijgen van het wel en wee van de organisatie.

Het Roefelcomité is inmiddels weer enthousiast begonnen met de voorbereidingen van de Roefeldag 2013. Zij hoopt dan ook op enthousiaste en veel medewerking vanuit de bedrijven en organisaties. Bedrijven die aan de Roefeldag mee willen werken en wel een groepje kinderen willen ontvangen kunnen zich aanmelden bij het Sociaal Cultureel Werk, locatie Kulturhus, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55. Of mail naar [email protected]. Met uw aanmelding en medewerking maakt u niet alleen het Roefelcomité blij, maar ook de kinderen die zich verheugen op een kijkje in uw bedrijf!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.