Eerste fase verbouwing Huisartsenpraktijk Holten gereed!

0

HOLTEN – Na drie maanden hard werken door de medewerkers en onderaannemers van Paalman & Tempelman is de eerste fase van de uitbreiding en modernisering van de Groepspraktijk Huisartsen Holten gereed. Van Dijl Architecten hebben de huisartspraktijk op fraaie wijze nieuw vormgegeven.

De vernieuwde praktijk ademt een sfeer die geïnspireerd is door de natuur rondom Holten: bossen, heide en zand. De kleuren en vormen van de praktijk zijn hieraan ontleend, maar ook de bijzondere lichtinval, die de bossen zo bijzonder maken, zijn in het pand terug te vinden.

Een aantal maanden zal de verdere verbouwing nog onrust geven voor de patiënten, omwonenden en de praktijkmedewerkers. Het priklab waar bloed wordt afgenomen is gedurende de verbouwing verplaatst naar de apotheek naast de groepspraktijk.  De medewerkers van de huisartspraktijk en de bouwers zullen hun uiterste best doen de overlast zoveel mogelijk te beperken en vragen iedereen begrip voor eventueel ongemak. De verbouwing zal begin december 2012 worden afgerond en het eindresultaat zal een moderne groepspraktijk zijn.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer