45 jaar Diessenplas Holten

45 jaar Diessenplas Holten 1973-2018

1

Vrijdag 21 september 2018 werd het 45 jarig jubileum van Diessenplas in Holten gevierd.
Alle cliënten werden vanaf 10.00 uur welkom geheten met koffie en een gebakje.
Na een toespraak van Jan Griepink, lid van de Raad van Bestuur van Carinova, was het de beurt aan de Stichting Vrienden van Diessenplas.

Zij hebben alle cliënten een fietslabyrint aangeboden, deze werd in ontvangst genomen door een cliënt die daarna meteen demonstreerde hoe hij een fietstocht door de bollenstreek maakte. Een prachtig cadeau waarvan iedereen veel plezier zal gaan hebben.
De bestuursleden van Stichting Vrienden van Diessenplas werden zelf ook in de bloemetjes gezet, de Stichting viert namelijk het 25 jarig bestaan.

Daarna kwam adelaar Harly van Valkerij Rijssen in actie. Hij vloog een schaar de zaal in richting wethouder Beens die met deze schaar de jubileumvlag van 45 jaar Diessenplas onthulde. Dit werd aangeboden door de gemeente Rijssen Holten.
Na dit officiële gedeelte was het tijd voor een drankje met gezellige livemuziek van een accordeonist. Tussen de middag stond er een patatkraam en een ijscokar klaar voor alle cliënten en werd deze feestelijke ochtend smaakvol afgesloten.

‘S middags was het de beurt aan alle medewerkers en vrijwilligers van Diessenplas, die onder het genot van een drankje en patatje gezellig bijkletsen en zo het 45 jarig bestaan van Diessenplas vierden!

1 reactie
  1. Rick Pasman
    Rick Pasman zegt

    Gijs Veneklaas

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer