28e MAC-Fietstocht

HOLTEN – Op de pedalen voor deze traditionele MAC-tocht

Ook dit jaar staat de Vakantiefietstocht weer op de MAC-kalender, traditiegetrouw mogen we gerust zeggen want het belooft al weer de 28e editie te worden en als we de route een beetje bekijken hebben we er alle vertrouwen in dat het weer de moeite waard wordt. De MAC- uitzetter heeft het ditmaal gezocht in de richting Zuid-Zuid/West en heeft daar prachtige fietspaden weten te vinden. Natuurlijk is men altijd van het weer afhankelijk voor dit evenement, maar over de belangstelling heeft men doorgaans niet te klagen. De goede verzorging onderweg en de fraaie routes worden door de deelnemers vaak geroemd. Van uit het clubgebouw ’t Stuurhuus in de Beuseberg kun je natuurlijk ook vele kanten uit om een aantrekkelijke fietstocht uit te zetten.

De 28e editie van de MAC-Vakantiefietstocht wordt georganiseerd op:
Zondag 24 juli a.s.

De plusminus 42 kilometer lange route gaat dit jaar richting zuid-zuid/west. Vanaf ’t Stuurhuus via het Larensebroek richting Verwolde, ja daar waar die dikke boom staat en dat mooie kasteel. En dan op naar het dorp Exel om vervolgens richting Ampsen aan te houden. Via Dochteren gaat de route richting Oolde en dan komt via de Wippert ook de Beuseberg al weer in zicht om aldus weer bij ’t Stuurhuus te arriveren.
Onderweg zijn er weer de gebruikelijke en alom geprezen stops in de route opgenomen en wel na plm. 11,5 km. de koffiestop, halverwege de rit een pauze met ‘broodje gezond’ (bij deze stop is een wc aanwezig) en tenslotte na plm. 32 km. een ‘theepauze’. Dus voor de ‘inwendige mens’ wordt goed gezorgd.
Er kan gestart worden tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf het MAC-clubhuis ’t Stuurhuus, Beusebergerweg 37 te Holten (tel. 0548-364716), alwaar ook de finish is. De kosten voor deze tocht bedragen slechts € 5,00 p.p. (all in).

Voor info: http://www.macdeholterberg.nl of Mans Stegeman, tel. 0548-72 35 50

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer