27ste editie MAC Vakantiefietstocht op 19 juli

HOLTEN – op zondag 19 juli a.s. organiseert MAC “de Holterberg” weer haar jaarlijkse vakantiefietstocht. Het is een recreatieve fietstocht (ouderwets via route-beschrijving) voor iedereen, jong en oud, zowel voor leden als niet-leden. De route gaat over rustige en goed berijdbare binnenwegen en mooie fietspaden. In de loop der jaren heeft de vakantiefietstocht een vaste plaats verworven op de volle MAC agenda, zodoende betreft het dit jaar de 27e editie en gezien de belangstelling (al naar gelang de weersomstandigheden) in voorgaande jaren is het evenement nog steeds springlevend.

De route van ruim 40 km, gaat dit jaar richting noord/oost. Vanaf ’t Stuurhuus via de Holterberg en de Lichtenberg op Notter aan, om dan via een prachtige route langs de Regge in Ypelo te belanden. Vandaar uit gaat het via Enter door het Elsenerveld naar de Borkeld. En dan komt de Beuseberg al weer in zicht om wellicht moe maar voldaan, weer bij ’t Stuurhuus te arriveren.

Onderweg zijn weer de gebruikelijke stops: na ongeveer 10 km de koffie-stop, halverwege de rit een stop met ’broodje gezond’ en tenslotte op ongeveer 30 km een ‘theepauze’, voor de inwendige mens wordt dus goed gezorgd. Er kan gestart worden tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf het MAC-clubhuis ’t Stuurhuus, Beusebergerweg 37 te Holten (tel. 0548-364716), alwaar ook de finish is. En dat alles voor een bedrag van slechts € 5,00 p.p. (all in).

Meer informatie:
Mannes Stegeman – 0548 – 72 35 50 of
Ep Krikkink – 0572 – 32 12 30

Voor de laatste gegevens kunt u terecht op onze internetsite http://www.macdeholterberg.nl

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer