Wie wordt de nieuwe prins van Keunedarp?

HOLTEN – Ieder jaar is het weer de grote vraag. Wordt het iemand uit de bekende clubjes, iemand uit het zakenleven of toch dit jaar een prins uit één van de buurtschappen?

Zaterdagavond 13 november zullen wij het weten. Het grote elfde van het elfde gebeuren van de carnavalsvereniging De Fienpreuvers bij het Bonte Paard in Dijkerhoek begint om 20.30 uur.

De bussen uit Holten vertrekken om 19.45 uur en 20.15 uur. De eerste bus zal om 0.30 uur weer teruggaan richting Holten. De laatste 2 bussen vertrekken om 2.00 uur vanaf het Bonte Paard.

De avond staat in het teken van afscheid nemen en verwelkomen. Achttien personen worden in het zonnetje gezet, omdat ze al weer 22 jaar lid zijn. De Brààndheultjes zullen, ondermeer, de mensen van de Bosschool naar binnen blazen om minimaal E 555,00 te ontvangen. Zij zijn gekozen als het goede doel voor 2010. Uiteraard wordt er afscheid genomen van prins Soer van de Walboer en adjudant Blauw. Het hoogtepunt blijft de verkiezing van de 43-ste Prins van Keunedarp. Wie gaat het worden, wie zal in 2011, als een grootvorst in de optocht, door Keunedarp en Stokvissengat trekken? Komt zaterdag naar Dijkerhoek en beleef het mee met de Keunedarpers. 

prinsraden.pdf

4 Reacties
 1. Kandidaat zegt

  Waar is de lijst met 50 namen ?

 2. Kandidaat zegt

  Waar is de lijst met 50 namen ?

 3. Hans zegt

  Al eerder gepubliceerd en is hier te vinden:
  http://www.holtensnieuws.nl/images/stories/2010/carnaval/namen.pdf

 4. Hans zegt

  Al eerder gepubliceerd en is hier te vinden:
  http://www.holtensnieuws.nl/images/stories/2010/carnaval/namen.pdf

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.