Wie wordt de 47ePri ns der Fienpreuvers?

0

HOLTEN – Carnavalsvereniging de Fienpreuvers begint aan haar 47e seizoen. Zaterdagavond 15 november wordt bij het Bonte Paard het jaarlijkse 11e van de 11e bal gehouden. Om 20.30 uur zal president Erik de Miene de Feestavond openen.

“Nadat we vorig jaar de invulling van de avond over een andere boeg hebben gegooid, konden we als commissie niets anders dan concluderen dat de avond in de nieuwe opzet zeer succesvol bleek te zijn. Wij zullen dit jaar dan ook met plezier de avond op dezelfde manier gaan invullen waardoor we wederom op een knalfeest rekenen! We gaan afscheid nemen van Prins Lucas en Adjudant Lederhose. We zullen ook dit jaar weer een aantal nieuwe gezichten verwelkomen in onze vereniging. Zo zal een nieuwe versierder zijn opwachting  maken, de Raad van 11 zal versterkt gaan worden en we krijgen een kersverse Veldwachter! Klokslag 22.22 uur krijgen we antwoord op die ene vraag en weten we wie de nieuwe heersers over Keunedarp zijn”, aldus voorzitter Jan Julian Aanstoot namens de commissie. “De gehele avond wordt muzikaal omlijst door DJ Marnix.”

De bussen zullen vanuit Holten, vanaf hofbar Café Toontje, vertrekken om 19.45 uur en 20.15 uur. De eerste bus naar Holten rijdt om 0.30 uur terug. De twee laatste bussen vertrekken om 2.00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.