Inschrijving Hippolon gestart

0

HOLTEN – Manege Snorrewind zet zich al jaren in voor de stichting Villa Joep. Stichting Villa Joep zamelt geld in voor de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker. Neuroblastoom is een zeer agressieve vorm van kinderkanker waarbij tot nu toe slechts zo’n 30% van de kinderen geneest. Veel kinderen worden zelfs niet ouder dan 6 jaar. 100% van de inkomsten wordt  besteed aan onderzoek.

Met allerlei acties wordt  bij Snorrewind het hele jaar door geld ingezameld voor dit goede doel, met het hoogtepunt aan activiteiten in de maand december. Zo werden er onder andere al door kinderen auto’s gewassen, waren er knutselavonden en werden er kerstbakjes en kalenders gemaakt en verkocht. Ook werden er oliebollen gebakken voor het goede doel en werd een sponsorloop gehouden. Een hoogtepunt is de jaarlijkse Hippolon, waarin drie takken van sport (hardlopen, fietsen en springen te paard) samenkomen. De Hippolon zal dit jaar op 14 december worden gehouden. De inschrijving voor dit sportieve evenement is gestart!

Een team bestaat uit drie deelnemers: een (spring-)ruiter, een (hard-)loper en een mountainbiker. Iedere deelnemer neemt een onderdeel voor zijn of haar rekening. Het springparcours zal bestaan uit zo’n zestien indoor (cross)sprongen, het fietsparcours is uitgezet over het buiten crossterrein  over een lengte van 2.5 kilometer en het loopparcours (binnen en buiten) zal over het terrein van de manege gaan en heeft een lengte van 1 kilometer.

Ieder team zal zelf zoveel mogelijk sponsoren zoeken. Het gehele bedrag wordt overgedragen aan Stichting Villa Joep. Het leuke is dat ook niet-ruiters nu mee kunnen doen en zich ook van hun sportieve kant kunnen laten zien. Iedereen kan zich per team inschrijven, dus ook niet-Snorrewinders, die Villa Joep een warm hart toedragen. Aanmelden van teams kan via [email protected].

Tijdens de Hippolon wordt er  natuurlijk ook  voor de inwendige mens gezorgd door middel van soep, broodjes en glühwein. Alle sporters kunnen goed gevolgd worden vanuit de binnenmaneges en natuurlijk langs het parcours. De toegang is gratis en iedereen is welkom om de teams aan te moedigen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.